Syksyn keräyspäivän satoa

Kalasataman IMU järjesti lauantaina 2.10.2021 keräyspäivän, jossa Kalasataman asukkailta kerättiin isokokoista sekajätettä, sähkö- ja elektroniikkaromua (SER), metalliromua sekä paristoja ja energiansäästölamppuja. Keräyspaikat sijaitsivat Englantilaisaukiolla ja Flöitti Dianan kujalla.

Keräyspäivä sai hyvän vastaanoton ja saavutti suuren suosion erityisesti huonekalujen ja muun isomman sekajätteen osalta. Päivän aikana keräyspisteillä vieraili kymmeniä asukkaita.

Yhteensä Kalasataman asukkailta saatiin päivän aikana kerättyä n. 1720 kg suurta sekajätettä, n. 560 kg sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) sekä metalliromua n. 112 kg. Nämä jätteet kuljetettiin asianmukaisiin vastaanottopaikkoihin kierrätettäväksi.

Kiitokset Kalasataman asukkaille ahkerasta kierrättämisestä!

Seuraava keräyspäivä tullaan järjestämään keväällä 2022.

P.S. Muistutuksena vielä, että huonekalut ja SER-jätteet eivät kuulu lajitteluhuoneisiin. Kiitos!