YHTIÖKOKOUSKUTSU, ti 30.5.2023

Kalasataman jätteen putkikeräys Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään:

tiistaina 30.5.2023 klo 12.00 alkaen

Kokous järjestetään ensisijaisesti Teams-sovelluksen välityksellä. Läsnäolo kokouksessa on myös mahdollista osoitteessa: Helsingin kaupunki, kaupunginkanslian oikeuspalvelut, Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki, 3 krs. Kokoushuone Einar.

B-osakkeiden omistajilla on oikeus olla läsnä yhtiön yhtiökokouksessa siten, että yhtä osakkeenomistajaa edustaa yksi henkilö. Yhtiö suosittaa yhtiökokoukseen osallistuvia osakkeenomistajien edustajia osallistumaan kokoukseen Teams-sovelluksen välityksellä.

Ennakkoilmoittautuminen yhtiökokoukseen tapahtuu siten, että osakkeenomistaja lähettää edustajan tiedot (nimi ja sähköpostiosoite) ja osallistumistavan (ma) 22.5.2023 klo 12 mennessä osoitteeseen riija.kontiola@kalasatamanimu.fi. Ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse Teams-linkki ja kokouksen liiteaineistot ilmoittautumisajan päätyttyä. Kokouspaikka voi vielä tarkentua ilmoittautuneiden lukumäärän perusteella.

 

Yhtiökokouksessa käsitellään:

Yhtiöjärjestyksen 13 §:n mukaiset varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat

Yhtiöjärjestyksen 20 § mukaisen perusmaksun vahvistaminen sekä oikeutus yhtiön hallitukselle päättää käyttömaksuista ja mahdollisista muista maksuista ja taksoista.

Yhtiöjärjestyksen 15 § mukaisena asiana kaupunkikonserniin kuuluvien jätteen putkikeräysyhtiöiden yhteisen palveluyhtiön perustaminen.

 

Yhtiökokouskutsu 30.5.2023: Kokouskutsu_KJP_2023 28042023